Gammelvej 2, Rostrup, 9510 Arden

Velbeliggende og totalmoderniseret villa i Rostrup!

Rigtig pæn villa i Rostrup, der er totalmoderniseret for få år siden. Det er simpelthen alt i ejendommen der er fornyet…ALT!

Derudover er der mange smarte og moderne løsninger i villaen. Her kan nævnes: Varmtvandskoger, bordkomfur med induktion, centralstøvsuger og listetækket paptag m.v. Facaden på villaen er vedligeholdelsesfri, med beklædning i Hardy plank (fiberbeklædning). Vinduerne er termoglas i trærammer.

Indvendigt er villaen velindrettet, med store og pæne rum, herunder: Vindfang med opvarmet klinkegulv. Husets omdrejningspunkt / hovedrum er det store alrum med fin stor spiseplads og opvarmet klinkegulv. Stue i åben forbindelse til alrummet og med opvarmet klinkegulv. Fra alrummet ligeledes udgang til træterrasse, hvor der er skøn udsigt over markerne. Flot køkken med klinkegulv og adgang til spisekammer / depotrum. Flot stort badeværelse med bruseniche, spabad og opvarmet klinkegulv - endnu et rigtig fint rum!
Stort værelse (der tidligere har været anvendt til frisørsalon) med indbyggede skabe og laminatgulv. Soveværelse med hele 2 X indbyggede skabe og laminatgulv.

I kælderen / underetagen er der: Trapperum og 2 gode store værelser, hvoraf det ene er et gennemgangsværelse.

Endvidere carport og redskabsskur.

Rostrup by er en af de lidt mindre oplandsbyer til Hobro, med en vældig god lokal opbakning, en lille købmandsbutik og så iøvrigt kort afstand ind til Arden, hvor der er alt i indkøb, togstation samt en dejlig natur rundt om!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.