Hasserisvej 288, 9000 Aalborg

Villa i Hasseris der trænger til renovering.

Slå dig ned her på en af Aalborgs bedste adresser, hvor du er tæt på byen, kun et gadekryds fra store, grønne parkomgivelser og lige midt i det attraktive Hasseris, der har alt, man behøver.

Ejendommen på Hasserisvej 288 ligger kun 800 meter fra Hasseris Bymidte - det store indkøbscenter, der byder på gode, velassorterede dagligvarebutikker og specialforretninger. Samtidig er du her kun 500 meter fra Hasseris Gymnasium, endnu tættere på børnehave og i gåafstand fra flere skoler. Du har desuden skoven tæt ved hjemmet og Aalborg centrum 15 min. derfra på cykel eller kun 5 min. væk i bil.

Denne gedigne villa står i ét plan med hvid facade og en stor garage, der fører lige om i den lukkede baghave. Huset praler af en fantastisk dejlig have med solskin fra syd til vest, hvilket gør haven til et frirum i lys og varme, hvor udestunderne bare skal nydes.

Den nuværende ejer har passet godt på huset de sidste 54 år, men nu er boligen klar til en modernisering. Dette er altså alle tiders mulighed for at slippe dine boligdrømme fri.

Villaen byder indenfor til en god rumfordeling med et stort soveværelse og to yderligere værelser side om side, der alle har udsigt over haven. Et hyggeligt alrum åbner sig direkte fra entreen med den vestvendte stue i åben forlængelse samt adgang til det separate køkken og brusebadeværelset. Den lyse stue lukker lige ud til husets aftenterrasse, hvorfra hele haven udspringer.
Det originale køkken trænger til en opdatering, hvor du har frie hænder til at skabe dét, du ønsker. Herfra åbner du op til et rummeligt vaskebryggers med højt til loftet og stort potentiale. Fra bryggerset er der direkte adgang til et godt redskabsskur, der kan udnyttes efter behov.

Huset er ideelt til førstegangskøberen, som vil sætte sit eget præg på boligen, eller ældre, der vil rykke ned i noget mindre, men stadig holde fast i det dejlige Hasseris-område.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.