Thomas Olesen Løkkens Vej 5, 9200 Aalborg SV

Super godt håndværkertilbud i Skalborg.

Ønsker du at gå i krig med en villa med unik beliggenhed nær City Syd, Aalborg City med gode indkøbsmuligheder, skole, pasningstilbud og aktiv sportsklub. Kan du nikke genkendende til dette, så har vi en villa her der let kunne blive til din drømmeboligen.

Ejendommen er beliggende i Digter-kvarteret med kort afstand til skole, indkøb, City Syd, motorvejsnettet mv. Flotte grønne områder og kort afstand Aalborg C. Området er kendt som roligt og børnevenligt kvarter, med gode referencer.
Ejendommen er opført i flotte røde mursten, Forhaven er anlagt, så den næsten passer sig selv, så der er mere tid til at nyde udelivet og en rask fodboldkamp med børnene på græsplænen. Villaen trænger til renovering med prisen er også sat herefter.
Veldisponeret villa der byder velkommen med lys entre. Stor stue med godt lysindfald fra vinduespartiet mod syd, entre med lille garderobe, badeværelse med kar/bruser m.v. Køkken med hvidevare skabe m.v. Værelse med vindue mos syd og haven, Trapper til kælder der indeholder følgende:
To gode meget regulære værelser/stuer, bryggers/vaskehus, div. rum og kammere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.