Gl Randersvej 30, Hadsund Syd, 9560 Hadsund

Højtbeliggende villa med PANORAMAUDSIGT!

Hermed udbydes en meget spændende ejendom med masser af plads og muligheder! Villaen ligger i et børnevenligt kvarter med cykelsti til skolen, Hadsund hallerne/sportsplads, indkøb m.m.. Hertil kommer en helt ny legeplads og et bålhus der danner rammen for det nye samlingssted for alle beboerne i Hadsund syd. Et eldorado af en legeplads der gør området omkring Gl. Randersvej endnu mere attraktivt.

Der er for ganske nylig indlagt fjernvarme i ejendommen for sælgers regning!

Udsigten over Mariager Fjord er helt uovertruffen fra ejendommens stue og solvendte svalegang!

På Gl. Randersvej på Hadsund Syd finder vi denne store gulstensvilla i to plan. Huset er opført i 1979, og kører man blot forbi på gaden, bliver man i dén grad "snydt" - her fremtræder ejendommen nemlig umiddelbart som en étplansvilla, men på grund af det skrånende terræn dukker der pludselig en ligeså stor underetage op, når man kommer over i haven på den anden side af huset! Ejendommen er på hele 250 kvm. - fordelt med 125 kvm. i begge plan. Der er langtfra tale om en kælder i traditionel forstand - ejendommen er højtbeliggende, hvorfor der snarere er tale om et stueplan og en 1. sal. Villaen er dejligt beliggende på en 911 kvm. stor grund, hvor haven trænger til en opfriskning, men så kan her også blive en rigtig skøn oase!

Selve villaen trænger også til en generel opfriskning - vinduer, træværk mv., hvilket udbudsprisen naturligvis også afspejler! Fakta er, at der her kan skabes en helt fantastisk villa. En helt ideel villa til et par, som bare ønsker rigtig god plads eller den store børnefamilie!

Villaen INDEHOLDER:
På 1. sal findes 125 kvm., der er indrettet med stor og rummelig halle/entre med nedgang til stueplan/kælder. Bryggers/baggang. Badeværelse med kar og brus. Køkken med sorte facader på skabene og god spiseplads med glasparti mod stuen, således der kommer masser af lys i både køkken og stue hele dagen. Kæmpe stue med brændeovn og rigtig god plads. Fra stuen er der udgang til stor træbelagt svalegang med panoramaudsigt over Mariager Fjord. Soveværelse ligeledes med udgang til svalegangen.

Stueplan / Kælder er ligeledes med 125 kvm., heraf 60 kvm. godkendt til beboelse, der er indrettet med 3 gode værelser og gang/entre med udgang til haven. De resterende 65 kvm., er indrettet med vaskerum, 2 disponible rum samt badeværelse med brus.

Herudover findes der 36 kvm. carport.

KORT SAGT EN MEGET SPÆNDENDE VILLA MED MASSER AF MULIGHEDER - VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE EJENDOMMEN!!!...

DEN HELT UNIKKE PANORAMAUDSIGT OVER MARIAGER FJORD SKAL GANSKE ENKELT OPLEVES VED SELVSYN!!!...

Se meget mere om Hadsund Syd på www.hadsundsyd.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.