Jægerskoven 5, Helberskov, 9560 Hadsund

Stort kvalitetssommerhus i Helberskov!

I Jægerskoven, Helberskov finder vi dette store og meget gennemførte kvalitetssommerhus fra 2012 - huset fremstår som nyt både ude og inde, og præsenterer sig i knivskarpe kontrastfarver overalt!

Et helt ideelt sommerhus til både den store familie og som et investeringsobjekt - her er i hvert fald muligheden for massiv udlejning, hvis man som køber ønsker dette?

Sommerhuset byder på intet mindre end 137 særdeles gode og velindrettede kvadratmeter bolig + yderligere en stor hems over to af værelserne! Kort sagt et helt fantastisk sommerhus, hvor alt fremstår særdeles stilrent og i lækre kvalitetsmaterialer! Der er hele vejen igennem tale om et valg af ensartede, matchende og gennemtænkte løsninger! Bl.a. kan nævnes lyse og venlige farver overalt og lofter til kip, som giver en fantastisk rumfornemmelse - tillige spotlights/LED-lys i hele huset, ligesom der under de flotte gennemgående store klinker er gulvvarme i ALLE RUM, dette via luft-til-vand varmepumpe!!!

Beliggenheden er tilsvarende fantastisk på en 1707 kvm. stor hjørnegrund, udlagt med græsplæne og i periferien som hyggelig og idyllisk naturgrund, flot omkranset af buske og træer!

Vi byder hermed indenfor i det spændende sommerhus! Der er indgang via terrassen og direkte fra husets indkørsel. Sommerhuset INDEHOLDER: Kernen af huset rummer stort flot lyst køkken, som er i harmonisk åben forbindelse med både stor spise- og opholdsafdeling. To dejlige lyse badeværelser, begge med bruseniché, og det ene tillige med spabad. Desuden 3 særdeles gode og regulære værelser, alle med direkte udgang! Over de to værelser er der etableret en stor hems, som giver mulighed for et par ekstra sovepladser! Overalt fornemmer man, at huset er harmonisk, sammenhængende og usædvanlig gennemført! Og så giver lofterne til kip som nævnt bare en fantastisk rumfornemmelse hele vejen igennem, ligesom døre og store vinduespartier sikrer et perfekt lysindfald overalt!

Udenfor finder vi fin grusbelagt indkørsel med god parkeringsplads. Endvidere teknikrum, hvor installationer, gulvvarmestyring mv. er samlet - her er også hems, som sikrer ekstra kapacitet til opbevaring. Huset byder på en helt fantastisk STOR, delvist overdækket træterrasse! Terrassen giver muligheden for at nyde hele dagen udenfor, lige fra morgensolen titter frem, og indtil den går ned sent om aftenen! Tillige rummer den hyggelige have rigtig god plads til privatlivet og forskellige aktiviteter – her er bl.a. stor græsplæne med god plads til leg, gyngestativ, sandkasse osv.

Sommerhuset er grundigt isoleret, så det kan bruges året rundt! Som nævnt er der gulvvarme i hele huset via luft-til-vand varmepumpe, tillige er der brændeovn i alrummet!

HER ER KORT SAGT ET FANTASTISK DEJLIGT NYT OG STORT SOMMERHUS I YPPERSTE KVALITET - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Området omkring Helberskov og Als Odde er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området! Området, der ligger ved både Kattegats kyst og tæt på smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå! Fra sommerhuset her i Jægerskoven er der desuden kun få kilometer ind til Als by, som har alt i dagligvareindkøb! Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Øster Hurup og Hadsund!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.