Sydvestvej 18, 9370 Hals

Super lækkert sommerhus med off. kloakering.

Super lækkert sommerhus beliggende på en 2601 kvm. stor dejlig grund nær Hals By, stranden ved Bisnap som er børnevenlig med varmt vand og blødt sand, uden biler samt den skønne golfbane m.v. (Ejendommen er i 2016 kommet på offentlig kloakering (Som er betalt af sælger).

Sommerhuset indeholder stor dejlig lys opholdsstue med faste tæpper, div. møbler og indbo som naturligvis medfølger, pænt lyst køkken med hvidevare og udgang til gården/terrassen bag haven. Soveværelse med og skabe. Værelse med enkeltseng og skabe. Anneks med dobbeltseng perfekt til uventede gæster. Pænt badeværelse med bruser, spejle div. skabe m.v. Foran huset er der to terrasser en overdækket terrasse og en åben, her er altid hyggeligt at være. Regulære udhuse til opbevaring m.v.

Eller besøg Hals, her er atmosfære hele året, gode indkøbsforhold, aktiviteter for store og små, restauranter for enhver smag samt den hyggelige havn, hvor der altid er en god historie og et skib sejler forbi.

Vi kan også sælger dit sommerhus på rigtig gode salgsbetingelser f.eks. tilbyder vi solgt eller helt gratis. Og vælger du at sætte din fritidsbolig til salg gennem os, er den solgt før du aner det - og med stor sandsynlighed til en meget bedre pris, end du havde drømt om. Så kontakt og allerede i dag for en gratis og uforpligtende salgsvurdering på telefon 20112666.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.