Rødhus Skolevej 28, Rødhus, 9490 Pandrup

Super lækker Sommerhus - Rødhus - Beliggende kun 1,5 km. fra Vesterhavet.

Ønsker du et Flot og moderne rigtig lækker sommerhus med unik beliggenhed i Rødhus med gode indkøbsmuligheder, Fårup Sommerland, Blokhus og aktiv sportsklub. Så har vi drømmeboligen lige her.

Området:

Beliggenheden er nærmest perfekt såfremt man er et rigtig natur menneske, her kan turen til købmanden eller stranden i Rødhus/Blokhus foregå på en cykel, og med kun 1,5 km. til Vesterhavet er beliggenheden nærmest perfekt.

Ejendommen:

Villaen er en velrenommeret ejendom opført i 1985 med præsentable adgangsforhold, beliggende på en blind villavej med stisystem. Huset er beliggende på en skøn grund med lukket baghave samt indbydende for have, uden for døren er der bl.a. gode praktiske parkerings forehold.

Indeholder:

Indeholder: Åben og lys klinkebelagt entre med spots i loftet. Lækkert åbent køkken med hvide låger og masser af skabsplads. Fra køkken er der åben forbindelse til dejlig stue/alrum med direkte udgang til sydvendt terrasse. Flot og moderne badeværelse med træ på vægge og flotte klinker på gulv. 2 gode børneværelser med indbyggede skabe. Soveværelse med faste skabe. Dejligt klinkebelagt bryggers med vaskemiljø.
Huset har to terrasse og er beliggende på egen grund…

Fremvisning:

Ring i dag på telefon.: 2011 2666 for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.