Rosengården 4, 2. TV., 9200 Aalborg SV

Super lækker 3V med altan.

Ønsker du at bo i én af de mest eftertragtede ejerlejligheder i hele Aalborg, med kort afstand til City Syd samt få min kørsel til Aalborg Centrum. Området er åbent og luftigt med grønne arealer og boldbaner med plads til alverdens udendørs aktiviteter. Her er adgang til offentlig transport nærmest uden for døren, samt rigtig gode parkeringsforhold på gaden, så har vi drømmeboligen lige her, beliggende i en meget eksklusivt og bekvemt ejendom. Perfekt til førstegangskøberen eller forældrekøberen der ønsker at finde en god bolig til deres søn/datter.
Beliggenheden er nærmest perfekt såfremt man er et rigtig City menneske her er kort afstand til Aalborg City. Absolut det skønneste område i hele Aalborg med rig mulighed for både gåture, cykling og jogging mv. Området er kendt som et meget attraktivt område, og nok det mest populære område blandt unge mennesker der vil bo i Aalborg.
Nydelig og moderne velrenommeret ejendom opført i 1966 med meget præsentable adgangsforhold. Ejendommen opvarmes via billig fjernvarme, og der er mulighed for parkering lige uden for døren. Der er desuden adgang til fælles vaskeri og tørrerum, opbevaringsrum på 2 kvm. I kælderen. Skøn lukket fælles gårdhave hvor man kan nyde de lange sommer aftener ved grillen. Det er tilladt at holde husdyr i ejendommen.
Fordelingsentre med garderobe, super skøn lys og meget rummelig opholdsstues med stort vinduesparti, super flotte afhøvlede parketgulv, kanon flotte hvide lofter, udgang til altan med udsigt over gårdhaven. Super lækkert køkken med spiseplads, stilrent design og med gode hårde hvidevarer (Skal bare ses). Stort dejligt lyst soveværelse med masser af faste skabe, mulighed for både hjemmekontor og soveværelse. Helt utroligt lækkert nyt badeværelse med flotte gulv til væg klinker, muret bruseniche, spejle, badeværelsesmøbler, gulvvarme, vaskesøjle m.v.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.