H. C. Andersens Vej 24, 2. TV., 9000 Aalborg

FED FIREVÆRELSES TIL DIG - OG DIG - OG DIG

Så skete det. Den mest delevenlige lejlighed i Aalborg er omsider kommet på markedet med tre gode værelser, der er lige til at flytte ind i samt nyt badeværelse med vaskesøjle.

Lige meget hvem du er og hvor du er, er du velkommen her på de i alt 95 m2, hvor man som studerende kan starte et mindre kollektiv op med venner eller veninder, så længe man kan blive enige om, hvem der skal have det største værelse, og hvem der må “nøjes” med de to andre gode værelser. Men bare rolig, det er ikke kun unge samboere, der kan bo her. En familie kan også sagtens være i lejligheden og have et stort forældresoveværelse og to børneværelser.

Uanset om du vil fylde værelserne med børn, skriveborde eller roommates, så er du dækket ind. Sørg bare for, at du deler lejligheden med nogen, der ikke bruger alt for lang tid på badeværelset, for der er kun et enkelt af slagsen. Til gengæld er hele badeværelset nyt og moderne, og al tøjvask klares problemfrit i vaskesøjlen, så du ikke behøver få pulsen op af at gå op og ned ad trapper til vaskekælderen.

I køkkenet er der ingen begrænsninger for, hvilken slags madlavning du kan give dig i kast med udover din egen fantasi. Skabsplads er der nok af og bordplads ligeså, så alle beboere i lejligheden kan være i gang med at hakke og skære og stege og bage samtidig, når aftenens måltid skal kreeres. Opvasken bliver næppe noget, der giver anledning til skænderier; den tager opvaskemaskinen uden brok dag efter dag.

Glem alt om larm fra en overbo, der tramper rundt. Her er du nemlig øverst oppe i bygningen på anden sal, og en anden bonus ved den højtliggende placering er udsigten over nærområdet, hvor der er små, grønne områder. Du kommer til at kunne prale af at bo i en ejendom fra 1967, hvor der er gode parkeringsmuligheder foran med fri parkering for beboere.

Er du studerende, kan du fryde dig over at have under fire kilometer til Aalborg Universitet. Børnefamilierne har det også nemt med en skole en kilometer fra lejligheden og en børnehave lige rundt om hjørnet. I en travl hverdag er det bestemt også en fordel at have kort afstand til indkøb med den lokale købmand 400 meter fra lejligheden. Uanset hvem du er, vil det bestemt også være en bonus, at der blot er tre kilometer ind til centrum af Aalleren, hvor du kan gå amok i forretninger og caféer, til du segner.

Alt i alt har vi her en lejlighed, der er velegnet til enhver, der har brug for lige præcis 95 indflytningsklare kvadratmeter med en ganske fornuftig placering i den østlige del af Aalborg. Forældrekøb er muligt. Skynd jer, før den bliver revet væk!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.