Carit Etlars Gade 10, 1. TV., 9000 Aalborg

RUMMELIG 3V'ER MED ROLIG BELIGGENHED TÆT PÅ CENTRUM

Øst for Aalborg Centrum ligger Vejgaard, og det er i dette hyggelige nabolag, denne lejlighed har adresse. Vejgaard er en af Aalborgs grønneste områder, og her er særligt de to rekreative områder, Golfparken og Signalparken, guld værd. Samtidig befinder man sig tæt på Østre Havn lige ud til fjorden – et maritimt område i rivende udvikling. Vejgaard huser desuden alt fra indkøb, spisesteder og uddannelsesinstitutioner, og som prikken over i’et har man resten af Aalborg tæt på.

EJENDOM

Adressen er helt nøjagtigt Carit Etlars Gade 10, og her står en velholdt ejendom fra 1935. Hvis du er bilejer, har du gode parkeringsmuligheder, og i bygningens centrum ligger den store fællesgård, som er til fælles afbenyttelse. Gården er særligt attraktiv i det varme halvår. Her er nemlig både plads til eksamenslæsning, solbadning samt grillaftener med venner og familien under åben himmel – og da lejligheden ligger på 1. sal, er der ikke langt herned.

INDRETNING

Lejligheden rummer intet mindre end 81 hyggelige og hjemlige kvadratmeter. Det lyse trægulv breder sig gennem rummene, og de mange vinduespartier sikrer et dejligt lysindfald. Boligens samlingspunkt er den store og indretningsvenlige stue, som står i åben forbindelse til spisestuen, og rummene adskilles på hyggelig vis af en halvvæg. Køkkenet ligger på den anden side af skydedøren, og det har ligeledes en god størrelse med plads til en hyggelig spisekrog. Lejligheden rummer yderligere to værelser samt separat toilet og badeværelse, hvilket er virkelig praktisk, hvis man bor mere end én person her.

Lejligheden har med andre ord en velproportioneret planløsning, som passer til både singlen, parret og de studerende, som gerne vil dele.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.