H. C. Andersens Vej 24, 1. TV., 9000 Aalborg

Rummelig fireværelses i Vejgaard - tæt på alt i Aalborg

Super Lækker 4-Værelses - i Vejgård nær UNI.

Ønsker du at bo i én af de mest eftertragtede ejerlejligheder i hele Aalborg, med kort afstand til UNI, grønne arealer og i cykel afstand til Aalborg City, og med adgang til offentlig transport nærmest uden for døren, rigtig gode parkeringsforhold i på gaden, så har vi drømmeboligen lige her, beliggende i en meget eksklusiv og bekvem ejendom. Perfekt til førstegangskøberen eller forældrekøberen der ønsker at finde en god bolig til deres søn/datter.

Området:

Beliggenheden er nærmest perfekt såfremt man er et rigtig City menneske her er kort afstand til Aalborg City. Absolut det skønneste område i hele Aalborg med rig mulighed for både gåture, cykling og jogging mv. Området er kendt som et meget attraktivt område, og nok det mest populære område blandt unge mennesker der vil bo i Aalborg.

Ejendommen:

Nydelig og moderne velrenommeret ejendom opført i 1972 med meget præsentable adgangsforhold. Ejendommen opvarmes via billig fjernvarme, og der er mulighed for parkering lige uden for døren. Der er desuden adgang til fælles vaskeri og tørrerum, opbevaringsrum på 4 kvm. I kælderen. Skønt stort fælles miljø med div. Legeplads, stor græsplæne med mulighed for fodbold, og hvor man kan nyde de lange sommeraftener ved grillen.

Indeholder:

Velkommen til H.C. Andersens Vej 24, 1TV! Med nøglerne til lejligheden på denne eventyrlige adresse i Vejgaard bliver jeres hverdag med studier, arbejde, fritidsaktiviteter samt indkøb legende let, for denne fireværelses ligger tæt på alt i Aalborg. Med tre gode værelser, et hvidt elementkøkken og en opholdsstue er her plads til kæresteparret, den lille børnefamilie eller vennerne, som gerne vil dele.

Lejligheden er placeret på første sal i en pæn, velholdt ejendom fra 1967. Små flisebelægningsstier forbinder jer med grønne fællesområder med velholdte plæner, lidt prydbuske og bord-bænke-sæt, hvor der kan grilles på de lune dage. Foran bygningen er der en sandkasse for de yngste beboere, ligesom der både er cykel- og bilparkering.

Overalt indendørs er atmosfæren lys og indbydende, hvorfor I kan føle jer hjemme med det samme. Indretningsmulighederne er mange i værelserne, hvoraf de to af de i alt tre værelser begge er regulære og omtrent lige store. Det sidste værelse er større, og har endvidere indbygget garderobeskab.

Planløsningen består også af en rummelig, møblérbar entré samt af et separat toilet og bad. Begge rum er pæne, har lyst sanitet samt stilrent inventar med håndvaske.

Fordi køkkenet er tosidet, kan I uden problemer være flere om at udfolde jeres kokkefærdigheder. Bag de hvide over- og underskabslåger er der fine opbevaringsmuligheder, ligesom indretningen endvidere giver jer plads til både tørretumbler samt vaske- og opvaskemaskine. Sydvendte vinduespartier giver dagen lang et dejligt lysindfald i stuen. Mulighederne er her mange for, at I kan lege indretningsarkitekt, idet rummet har plads til et spisebord, et sofaafsnit samt reoler.

Fra adressen er der under 300 meter til Spar, mens de specielle varer kan shoppes i gågaderne i centrum, som nås på et lille kvarters cykeltur. Samme korte afstand er der til campus-området. Derudover er hverken langt til buslinjerne eller motorvejsnettet.

Skal jeres storby-eventyr starte her? Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.
Fordelingsentre med garderobe, super skønt lys og meget rummelig opholdsstues med stort vinduesparti, super flotte afhøvlede parketgulv, kanon flotte hvide stukloft.
Pænt og nydeligt køkken med hvide skabslåger, hvidevare bl.a. vaskemaskine samt flot vinylgulv. Stort dejligt lyst soveværelse med masser af faste skabe, mulighed for både hjemmekontor og soveværelse.

En rigtig spændende indbydende og indflytningsklar lejlighed, som bestemt skal opleves… Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende fremvisning…

Fremvisning:

Ring på telefon 20 11 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.