Louisegade 16, 2. TH., 9000 Aalborg

Lækker 2 værelses, med altan midt i centrum

Den perfekte studielejlighed. Ikke mere end et stenkast fra Kennedy arkaden og Algade i Aalborgs absolutte centrum ligger denne indbydende lejlighed.
Lejligheden er beliggende i en sidegade af en af byens hovedgader, Boulevarden, hvilket betyder at du får et roligt bosted midt i byen. Ydermere, er lejligheden beliggende på 2. sal som fjerner alt støj fra gaden nedenfor. Lejlighedens altan vender ud mod den prisbelønnede gårdhave, som er til fri afbenyttelse for de omkringliggende beboere. Nogen siger, at en gårdhave bare er en gårdhave! Den her taler for sig selv, velholdt, og perfekt til fælleslæsning med studiegruppen, solbadning eller til en grillaften med vennerne.

Hvis du er til endnu flere naturskønne omgivelser, kan du sågar tage din kæreste, familie, eller vennerne med på en tur i kildeparken, som ligger lige på den anden side af Kennedy pladsen - det kræver kun en 3 minutters gåtur. Hvis du bevæger dig i den anden retning er der indkøbsmuligheder, træningscenter, cafeér og meget mere indenfor 3 minutters gang. Envidere ligger Byens gågader og Jomfru Ane Gade indenfor en 800 meter radius. Og hvis du gerne vil bevæge udenfor centrum er der kun 2 minutter til rutebil- og togstationen.

Selve lejligheden er flot, lys, og perfekt indrettet. Man gør entre i en skøn gang, som fordeler rummende perfekt. Herfra har man adgang til det nyrenoverede køkken, som indeholder nye hvidvarer, bl.a. opvaskemaskine og vaskemaskine. Fra gangen har man også adgang til badeværelset med opdelt bruseniche og toilet, som blev total renoveret for få år siden.
Faktisk fik hele lejligheden en større gennemgribende renovering for 3 år siden som bl.a. indbefattede installering af altan på 1,5mx3m, samt et nyt køkken med nye hvidevare, nye gulve, lofte, el-installationer og isolering. I stuen har man plads til både spise område og sofa/fjernsynsområde. Alt i alt, så har denne nyrenoverede lejlighed alt en studerende kunne få brug for - centralt placering, arbejdsro, en perfekt indretning, alt i hvidevarer og skønne omgivelser! Oveni alt det, har man adgang til eget kælderrum og til fælles vaskemaskine, tørretumbler og tørrerum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.