Samsøgade 4, 4. TV., 9000 Aalborg

Super Lækker 2 Værelses - i Samsøgade med to altaner.

Ønsker du at bo i én af de mest eftertragtede ejerlejligheder i hele Aalborg, med kort afstand til Øster Anlæg, gå afstand til Aalborg City og UNI, og med adgang til offentlig transport nærmest uden for døren, rigtig gode parkeringsforhold i gaden, så har vi drømmeboligen lige her, beliggende i en meget eksklusivt og bekvemt ejendom. Perfekt til førstegangskøberen eller forældrekøberen der ønsker at finde en god bolig til deres søn/datter.

Området:

Beliggenheden er nærmest perfekt såfremt man er et rigtig City menneske her er kort afstand til Aalborg City, Uni, Øster Anlæg. Absolut det skønneste område i hele Aalborg med rig mulighed for både gåture, cykling og jogging mv. Området er kendt som et meget attraktivt område, og nok det mest populære område blandt unge mennesker der vil bo i Aalborg.

Ejendommen:

Nydelig og moderne velrenommeret ejendom opført i 1941 med meget præsentable adgangsforhold bl.a. dørtelefonanlæg. Ejendommen opvarmes via billig fjernvarme, og der er mulighed for parkering lige uden for døren. Der er desuden adgang til fælles vaskeri og tørrerum, opbevaringsrum på 3 kvm. På loftet. 2 dejlige altaner en mod øst og en mod vest.Indeholder:

Fordelingsentre med garderobe, super skøn lys og meget rummelig opholdsstues med stort vinduesparti, super flotte afhøvlede gulv, kanon flotte hvide stukloft, udgang til altan. Nærmest ny super lækker og meget nydeligt køkken med hvide skabslåger, hvidevare samt flot nyt trægulv, udgang til altan. Stort dejligt lyst soveværelse med masser af faste skabe, mulighed for både hjemmekontor og soveværelse. Nyt super lækker badeværelse med bruseniche, spejle, badeværelsesmøbler m.v.

En rigtig spændende indbydende og indflytningsklar lejlighed, som bestemt skal opleves… Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende fremvisning…

Fremvisning:

Ring på telefon 20 11 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.


Vi kan gennem samarbejdspartner tilbyde finansiering af 95 % af købesummen på meget fordelagtige vilkår. Kontakt os og få et uforpligtende lånetilbud…

Vi kan også sælger din gamle bolig på rigtig gode salgsbetingelser bl.a. tilbyder solgt eller helt gratis...

Og vælger du at sætte din bolig til salg gennem os, er den solgt før du aner det - og med stor sandsynlighed til en bedre pris, end du havde drømt om!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.