Kystvejen 12, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Kæmpe villa med mange anvendelsesmuligheder i Øster Hurup!

Rigtig stor villa, med særdeles god plads tillige med mange anvendelsesmuligheder, herunder videre opdeling til 2 eller 3 beboelser, til vandrehjem, bed and breakfast, ferielejligheder eller blandet bolig og erhverv. Der er så mange muligheder i denne ejendom, såvel i bygningerne som på grunden!

Ejendommen ligger centralt i byen, netop opad en på stedet mangeårig benzintank. Herfra er der kort afstand til havet (ca. 400 meter ad vej og sti - det vil sige kortere den direkte vej), 450 meter til Øster Hurup bymidte - byen som aldrig sover (om sommeren). Hovedbyen på østkysten med masser af aktiviteter til lands, til vands og i luften. Indkøbsmuligheder, restauranter, vin- og øludskænkning fra diverse værkshuse samt nem og hurtig adgang til den fantastisk flotte og usædvanligt stemningsfyldte havn. Her er alle de hyggelige in-steder. Vi kan bl.a. nævne Havnens Grill og burgerbar samt den navnkundige Havnens Fisk, med alle dens specialiteter og friske fiskevarer!

Selve bebyggelsen andrager i alt 340 kvm., hvorfra der tillige er udsigt til havet. Det er usædvanligt nemt at opdele denne i 2 beboelser, lidt sværere, men bestemt ikke umuligt, at opdele i 3 beboelser og tillige muligt at lave et slags herberg-, vandrehjem- eller bed & breakfast for turisterne.

Ejendommen INDEHOLDER: Stor lys og åben fordelingsentre, med god plads. Rummet kan eventuelt opdeles. Herfra adgang til det store velholdte køkken med vindeltrappe op til 1. sal og med brændeovn. Endvidere har du i køkkenet udgang til stor syd-øst vendt terrasse. Fra køkkenet kan du forsætte til det, som nu fungerer som ejendommens store stue i stueplanet. Tidligere har stuen været pool rum, med stor indendørs pool. Ydermere er der fra stuen adgang til toilet, bad og sauna der tidligere blev brugt i forbindelse med poolen.. Tilbage i entreen får du samtidig også adgang til tre af ejendommens fire lyse værelser, hvoraf det ene giver adgang til kælderplanet, med to gode disponible rum. Herudover er der adgang til husets rummelige bryggers, med plads til vaskemaskine og udgang til ejendommens have område.~ Adgang til 1. plan får du enten fra entreen eller vindeltrappen i køkkenet, hvor du finder et stort repos helt ideelt som stue for 1. salen, samt en ekstra stue. Herudover findes også et værelse med adgang til skunk, samt lille køkken og badeværelse, der således udgør lejligheden på 1. sal..

Vedlagt salgsopstillingen er en bygningstegning, som på bedste vis tydeliggør ejendommens indretning i de 3 plan.

Endvidere findes på grunden en stor udhusbygning / garagebygning med plads til opbevaring, hobbyaktiviteter eller køretøjer.

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i Badelandet på regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer, ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.